שעועית אפויה בירה שחורה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם מולסה מתונה בטעם, שיני שום, אבקת צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית אפויה בירה שחורה, שעועית אפויה בירה שחורה, ו שעועית אפויה בירה שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. מבשלים בייקון בסיר largeovenproof מעל חום בינוני עד פריך, ערבוב מדי פעם. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר.
מוסיפים onionsto טפטוף בסיר; לבשל עד מתחיליםלשחות, ערבוב לעתים קרובות, כ 8 דקות.
מוסיפים שום; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים שעועית, rootbeer, חומץ, מולסה, רסק עגבניות, חרדל, אבקת צ ' ילי, 1 כפית מלח, ו1 כפית פלפל; לערבב. מערבבים בבייקון; מביאים לרתיחה.
העברה לתנור; אופים uncovereduntil נוזל מתעבה, כ 30 דקות.