שעועית אפויה חריפה של פאט
אם יש לך בסביבה 3 שעות ו -10 דקות לבלות במטבח, השעועית האפויה החריפה של פאט עשויה להיות מצוינת חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 266 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם רוטב סויה, מולסה קלה, אבקת צ'ילי טחונה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כנפיים מטוגנות פיקנטיות של פאט, פט חריף אפרסק חם כנפיים, ו שעועית חריפה לא אפויה.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי גדול על אש בינונית עד שרוב השומן מעובד.
מוסיפים את הבצל והשום ומקפיצים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את אבקת הצ ' ילי.
מוסיפים את לשפשף יבש, שעועית, מים, בירה, רוטב ברביקיו, סוכר חום, מולסה, ווסטרשייר, רוטב סויה, רוטב חריף, מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים את הסיר במכסה ומביאים לרתיחה נמוכה.
מעבירים את הסיר לתנור ואופים עד שהשעועית רכה, בערך 2 1/2 עד 3 שעות.
מגישים בקערה או ישר מהסיר.