שעועית אפויה מאפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית אפויה מאפס. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 15 שעות אם יש לך פלפל טחון, מים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שעועית Borracho מאפס, שעועית פינטו מקסיקנית מאפס (1 סיר), ו שעועית שחורה קובנית מאפס.
הוראות
מניחים את שעועית חיל הים לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה. או, להביא את השעועית והמים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. לאחר רותחים, לכבות את החום, לכסות, ולתת לעמוד 1 שעה.
מניחים את השעועית בסיר גדול עם 4 כוסות מים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 1 שעה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מערבבים את הקטשופ, סירופ מייפל, סוכר חום, מולסה, רוטב ווסטרשייר, מלח, פלפל, ואבקת צ ' ילי יחד בקערה קטנה; להפריש.
לאחר השעועית התבשלה במשך 1 שעה, לנקז, ולשמור את נוזל הבישול.
יוצקים את השעועית לתוך תבשיל 1 1/2 ליטר ומערבבים את הבצל הקצוץ ורוטב דבשה. מערבבים מספיק של נוזל בישול שמורות כך הרוטב מכסה את השעועית על ידי 1/4 אינץ'.
מכסים, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 200 מעלות F (95 מעלות C), ומבשלים 6 שעות יותר. מערבבים את השעועית לאחר שהם מבושלים במשך 3 שעות. ברגע שהשעועית רכה והרוטב מצטמצם ודביק, מוציאים מהתנור, מערבבים, מתאוששים ומאפשרים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.