שעועית אפויה מבוסטון
שעועית אפויה בוסטון עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1015 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך פטרוזיליה, בטן חזיר, מקלות סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו שעועית אפויה מבוסטון, שעועית אפויה מבוסטון, ו שעועית אפויה מבוסטון.
הוראות
משרים את השעועית בקערה גדולה של מים קרים לפחות 4 שעות או לילה.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מסננים ושוטפים את השעועית ומכניסים לתבשיל flameproof גדול עם מים 1.5 ליטר. מרתיחים במשך 10 דקות, ברפרוף את כל חלאות שמופיעות על פני השטח.
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, חרדל דיז ' ון, סוכר, טריקל או מולסה ועגבניות טהורות. מערבבים עד שהכל מעורבב היטב, ואז לקבור את חתיכת החזיר בין השעועית. מכסים בחוזקה ומבשלים בתנור במשך 2-2 שעות עד שעועית חזיר הם מאוד רך. בדוק באמצע זמן הבישול למעלה עם מים חמים מן הקומקום במידת הצורך.
חותכים לחתיכות גדולות ומגישים עם שעועית, זרועים פטרוזיליה.