שעועית אפויה מבוסטון
שעועית אפויה מבוסטון יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 339 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מולסה, מלח, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. . מתכונים דומים: שעועית אפויה מבוסטון, שעועית אפויה מבוסטון, ו שעועית אפויה מבוסטון.
הוראות
להשרות שעועית לילה במים קרים. מבשלים את השעועית באותו המים עד מכרז, כ 1 עד 2 שעות.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מסדרים את השעועית בסיר שעועית 2 ליטר או תבשיל קדרה על ידי הצבת חלק מהשעועית בתחתית המנה, ושכבות אותם עם בייקון ובצל.
בסיר, לשלב מולסה, מלח, פלפל, חרדל יבש, קטשופ, רוטב ווסטרשייר וסוכר חום. מביאים את התערובת לרתיחה ושופכים על שעועית.
יוצקים רק מספיק של מי שעועית שמורות כדי לכסות את השעועית. מכסים את הצלחת עם מכסה או רדיד אלומיניום.
אופים במשך 3 עד 4 שעות בתנור שחומם מראש, עד שעועית מכרז.
הסר את המכסה בערך באמצע הבישול, ולהוסיף נוזל יותר במידת הצורך כדי למנוע את השעועית מלהתייבש מדי.