אם יש לכם חרדל, בשר טחון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הוא הובא אליכם על ידי ההתמכרות שלי לאפייה. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: שעועית אפויה מיושנת, שעועית אפויה מיושנת, ו שעועית אפויה מיושנת.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
2
במחבת, בייקון חום, בשר טחון ובצל קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים מערבבים יחד את שני הסוכרים, קטשופ, רוטב ברביקיו, מולסה, אבקת צ ' ילי, מלח, פלפל וחרדל; להפריש.