שעועית אפויה מייפל
שעועית אפויה מייפל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . גשו לסופר וקנו מים מאוד, חומץ סיידר, מגוון אפונה חיל הים, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-15 דקות. נסו שעועית אפויה מייפל, שעועית אפויה מייפל, ו שעועית אפויה מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F.
למלא סיר עם השעועית ומספיק מים קרים כדי לכסות אותם. להביא את המים לרתיחה ו parboil את השעועית במשך כ 20 דקות.
מסננים את המים והשמורה לשימוש מאוחר יותר.
מניחים 4 קוביות חזיר מלח וחצי הבצל על החלק התחתון של סיר שעועית. מלא את הסיר 3/4 מלא עם שעועית.
הוסף את Goop שעועית. מלא את שאר הסיר עם המים השמורים.
מניחים את הקוביות הנותרות של חזיר מלח ובצל על גבי השעועית. מכסים תחילה בשכבה של ניילון נצמד, ולאחר מכן בשכבת רדיד אלומיניום.
אופים בתנור במשך 10 שעות. בדוק שעועית באותו זמן, נושבת עליהם כדי לראות אם העור מתקלף בחזרה. אם כן, הם גמורים. הזמן ישתנה בהתאם לתנור שלך וכמה זמן השעועית היו parboiled בהתחלה. זמן הבישול יכול להגדיל עד 12 שעות בסך הכל.
בקערה גדולה או בסיר בגודל בינוני, מערבבים את המים החמים עם הסוכרים וה מולסה כדי להמיס את הסוכרים. לאחר מכן מערבבים את כל החומרים הנותרים. להפריש לשימוש ב