שעועית אפויה מעושנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית אפויה מעושנת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו גזר, בצל, גבעול סלרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-5 דקות. נסו שעועית אפויה חמה ומעושנת, שעועית אפויה חמה ומעושנת, ו אפונים "אפויים" מעושנים (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים את הכיריים האיטיים עם ספריי nonstick.
מניחים את השעועית, קטשופ, סוכר חום, פפריקה עשן, בסיס מרק, פתיתי פלפל אדומים, שום, עלה דפנה, גזר, סלרי, בצל ועגבניות לתוך הבישול האיטי יחד עם 1/2 כוס מים. מערבבים ומבשלים על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.
הוסף 3 כפות מים באמצע הבישול, במידת הצורך.