שעועית אפויה עם בייקון מייפל מזוגג
שעועית אפויה עם בייקון מייפל מזוגג עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית קנליני, בייקון, מולסה לא מאובטחת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו שעועית אפויה מייפל בייקון, שעועית ירוקה מזוגגת מייפל, ו בייקון מזוגג מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לכסות את השעועית עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד רק מכרז, על 2 שעות; להוסיף מים לפי הצורך כדי לשמור על השעועית מכוסה על ידי 2 אינץ'. מתבלים את השעועית במלח ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 5 דקות.
מסננים את השעועית, בהזמנת 4 כוסות של נוזל הבישול.
מעבירים את השעועית לתבנית אפייה גדולה ועמוקה.
במחבת גדולה, לבשל את רצועות בייקון על חום מתון עד השומן שניתנו, 5 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 10 דקות. מערבבים בחומץ תפוחים תפוחים, סוכר חום, מולסה, פלפל אדום כתוש, פלפל שחור ו 1/2 כפות של מלח כשר ומבשלים במשך 1 דקה, עד שהסוכר מומס.
יוצקים את תערובת הבייקון-בצל על השעועית ומערבבים בנוזל בישול השעועית השמורה. מכסים את השעועית בנייר כסף ואופים במשך 45 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את סירופ מייפל עם חומץ יין אדום וחרדל. מסדרים את 8 פרוסות הבייקון הנותרות על תבנית אפייה מעוטרת, ומברישים אותן בנדיבות עם תערובת סירופ מייפל.
אופים את הבייקון באותו תנור כמו השעועית במשך כ -15 דקות, מבשלים 3 פעמים והופך את הבייקון פעמיים, עד מזוגג בעושר.
מעבירים את הבייקון לצלחת.
בזהירות לשפוך 1/3 כוס מים על תבנית האפייה ולהחזיר אותו לתנור במשך כ 3 דקות כדי לפזר את הסירופ מקורמל. לחשוף את השעועית ומערבבים בזהירות את הסירופ.
אופים את השעועית, חשופה, במשך כ -20 דקות יותר, עד הנוזל מופחת על ידי כרבע.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
למעלה את השעועית עם בייקון מזוגג ואופים עד השחמה, כ -15 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.