שעועית אפויה עם מנגולד שוויצרי
שעועית אפויה עם מנגולד שוויצרי עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם סלרי, שום, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 70%. נסו מנגולד שוויצרי עם שעועית קנליני, מנגולד ושעועית שוויצרית פיקנטית, ו מנגולד שוויצרי ושעועית קנליני עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר, השום ו -1 / 4 כפית כל מלח ופלפל; מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים וזהובים, כ -7 דקות.
מוסיפים למחבת את המנגולד, הודו ו -1 / 4 כוס מים; מבשלים תוך ערבוב עד שהמנגולד נבול מעט, כ -3 דקות.
מוסיפים את העגבניות עם המיץ שלהן, מגבירים את האש לגובה בינוני ומבשלים עד לצמצום קל, כ -5 דקות.
מוסיפים את שעועית הפינטו, ואז מוסיפים את שעועית הצי ואת הנוזל שלהם.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הטימין והאורגנו ומחזירים לרתיחה.
מועכים גס כרבע מהשעועית במחבת בעזרת מועך תפוחי אדמה או מזלג לעיבוי התערובת; מתבלים במלח.
מעבירים לתבנית אפייה של 2 ליטר. מכסים ואופים 45 דקות, ואז חושפים ואופים 10 דקות נוספות.