שעועית אפויה קלה
אם יש לכם בייקון, מולסה, חזיר ושעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו שעועית אפויה קלה, קל שעועית אפויה טבעונית, ו קל שעועית אפויה טבעונית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מטגנים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר את הבייקון מהמחבת, עוזב את הטפטוף, ולנקז אותו על מגבות נייר. להתפורר ולהניח בצד.
מוסיף את הבצל למחבת עם טפטוף בייקון ו לטגן עד שהתרכך, כמה דקות. מערבבים את השעועית, מולסה, סוכר חום, חרדל ובייקון מתפורר, ומערבבים היטב.
יוצקים את השעועית לתוך תבשיל 3 ליטר ואופים, חשוף, במשך כ 45 דקות.