קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה קלה

שעועית אפויה קלה
אם יש לכם בייקון, מולסה, חזיר ושעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו שעועית אפויה קלה, קל שעועית אפויה טבעונית, ו קל שעועית אפויה טבעונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מטגנים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את הבייקון מהמחבת, עוזב את הטפטוף, ולנקז אותו על מגבות נייר. להתפורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיף את הבצל למחבת עם טפטוף בייקון ו לטגן עד שהתרכך, כמה דקות. מערבבים את השעועית, מולסה, סוכר חום, חרדל ובייקון מתפורר, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים את השעועית לתוך תבשיל 3 ליטר ואופים, חשוף, במשך כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן