שעועית אפויה של מורין
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא מוצרי חלב לקופסת המתכונים שלכם, ייתכן ש"שעועית אפויה של מורין" היא מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מספיק ל-20 מנות עם 227 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 45 דקות . מתכון זה מ-Allrecipes דורש בצל, שעועית שעועית, רוטב עגבניות ושעועית חמאה. הוא מתאים גם כתוספת במחיר משתלם מאוד. עם ציון כף של 47% , המנה הזו מוצלחת. נסו את "שעועית אפויה ברביקיו מעושן" , "שעועית אפויה מעושנת " ו"שעועית האפויה הטובה ביותר" (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור מראש ל-300 מעלות פרנהייט (150 מעלות צלזיוס).
בצלייה קטנה או בסיר הולנדי, מערבבים יחד את השעועית הירוקה, שעועית השעווה, שעועית החמאה, השעועית האדומה והשעועית האפויה.
מערבבים פנימה את החרדל היבש, הסוכר החום, אבקת הצ'ילי, רוטב ווסטרשייר, רוטב עגבניות ומרק עגבניות.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. משחימים את נקניקיית החזיר, מפוררים אותה ומסננים את עודפי השומן מהמחבת.
מטגנים את הבצל והשום עם הבשר עד לריכוך, כ-5 דקות. מערבבים את תערובת הבשר לתוך תערובת השעועית.
אופים, מכוסה, במשך 3 עד 5 שעות בתנור שחומם מראש, תוך הסרת המכסה ב-45 הדקות האחרונות.