קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה תוצרת בית

שעועית אפויה תוצרת בית
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? שעועית אפויה תוצרת בית יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. לך לחנות ותביא בייקון, שעועית פינטו, מלח ופלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: שעועית אפויה ברביקיו תוצרת בית, שעועית אפויה תוצרת בית, ו שעועית אפויה תוצרת בית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
למיין את השעועית ולבחור את כל שעועית יבשה או חלוקי נחל קטנים. שוטפים אותם היטב במסננת, מוסיפים אותם לתנור הולנדי גדול ומכסים עם 3 סנטימטרים של מים. מביאים את השעועית לרתיחה במשך 2 דקות. לכסות ולתת לשבת על הכיריים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
לנקז את השעועית ולשטוף שוב. לחלופין, אתה יכול להשרות את השעועית במים בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוסיפים את הבייקון לאותו תנור הולנדי ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד בייקון שניתנו חלק השומן שלה, על 3 דקות. להפוך את החום עד בינוני גבוה, להוסיף את השום והבצל ו לטגן עד הבייקון הוא כמעט פריך ואת השום והבצל מתרככים, על 5 דקות. מתבלים את הבייקון עם קמצוץ טוב של מלח ופלפל ולאחר מכן מערבבים באבקת הצ ' ילי, מטגנים במשך 1 דקה כדי טוסט התבלין ועד ריחני. מערבבים ב 4 כוסות מים, המניה עוף, קטשופ, מולסה, סוכר חום, חומץ בלסמי, חרדל ורוטב ווסטרשייר. מערבבים את השעועית, מביאים לרתיחה, מכסים עם מכסה ומניחים בתנור במשך 5 שעות. בדוק את השעועית כל כמה שעות כדי לתת מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוסיפים מים לסיר, רק אם יש צורך, אם השעועית נראית יבשה ולמנוע מהם לשרוף. שעועית מוכנה כאשר הם רכים והרוטב הוא עבה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף