שעועית אפורה ואפונה עם פקורינו
שעועית אפורה ואפונה עם פקורינו עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 251 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מים, מלח שולחן ופלפל, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפונה וגזר נמרצים, "אפונים ופטריות נמרצות., ו שעועית ירוקה נמרצת (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך פקורינו או גבינת פרמזן, שמן זית, מיץ לימון, שום, רסק אנשובי, חרדל דיז ' ון בבלנדר עד חלקה; מוסיפים מלח שולחן ופלפל שחור לפי הטעם.
מניחים שעועית ירוקה ו-2 כוסות מים בקערה בטוחה למיקרוגל. מכסים בחוזקה בניילון נצמד, מתקפלים אחורה קצה קטן כדי לאפשר לאדים להימלט. מיקרוגל גבוה 2 עד 3 דקות או עד פריך-מכרז; לצלול לתוך מי קרח.
ניקוז; טפיחה יבשה. חזור עם שעועית שעווה צהובה ואפונה הצמד סוכר.
מערבבים שעועית, מצליפה סוכר, radicchio, חצאי אגוז, אפונה ירוקה, שאלוט, ועירית. צ ' יל עד 1 שעה.
מוסיפים את הכמות הרצויה של תערובת שמן זית לתערובת שעועית; זורקים למעיל.
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם לפני ההגשה.