צריך תוספת ללא גלוטן וללא חלב? שעועית בור יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 256 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם רוטב עגבניות, שמן זית, בצל ירוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 46%. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ המכונה שעועית ירוקה מלוכלכת, סיר השעועית הטוב ביותר אי פעם-שעועית פינטו ביתית עם אפשרות לסיר לחץ, ו שעועית מחרוזת צרפתית / שעועית ירוקה, סלט עגבניות ובזיליקום.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול שאינו מגיב על אש בינונית.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מערבבים פנימה את הקטשופ, רוטב העגבניות, 1 כוס מים, חומץ, רוטב ווסטרשייר, מיץ לימון, רוטב חריף, מולסה, סוכר, שני חרדל, תבלינים, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, ללא כיסוי, עד להסמכה, כ-15 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות כדי למנוע חריכה. אם הרוטב הופך סמיך מדי, מוסיפים מעט מים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן