שעועית הולנדית פנסילבניה של אמא
השעועית ההולנדית של אמא מפנסילבניה יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, שעועית לימה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פנסילבניה הולנדית פשטידת עוף, סלט כרוב הולנדי בפנסילבניה, ו מלפפונים הולנדים פנסילבניה (מתכונים דומים).
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בתנור הולנדי גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית; מביאים לרתיחה. לבשל 2 דקות; להסיר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
שעועית ניקוז; לחזור למחבת.
מוסיפים 4 כוסות מים 1 כפית מלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה.
לנגב את המחבת עם מגבת נייר.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
להוסיף שום למחבת; לטגן 30 שניות.
מערבבים שעועית, נשאר 1/2 כפית מלח, תערובת בצל, מרק, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך חרדל) בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
הסר מהתנור; מערבבים בשמנת חמוצה.