שעועית ואורז
שעועית ואורז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם צ'ילי, בשר טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אורז ושעועית פורטוריקנית (שעועית ורודה), אורז שעועית צרפתית, אורז צרפתי בריא עם זרעי פשתן, ו אורז ושעועית שחורה (סיר אורז).
הוראות
מביאים את האורז ו 3 כוסות מים לרתיחה בסיר. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 20 דקות.
מניחים את הבשר הטחון במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים עד חום שווה.
מערבבים בצל, שעועית מטוגנת, וצ ' ילי ירוק. מערבבים במים, חרדל, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, ורוטב חם. מתבלים בכמון, מלח מתובל ומלח. להפחית את החום נמוך, לבשל 25 דקות, ערבוב לעתים קרובות.