שעועית ועוטפת צמחונית
שעועית ועוטפת צמחונית היא צמחוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 291 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי תרד, בצל, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו שעועית ועוטפת צמחונית, עוטפת ירקות, ו עוטפת ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
טורטיות חום כפי שהורה על חבילה.
בינתיים, תרסיס מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני. מבשלים פטריות ובצל במחבת על 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הוא פריך רך. מערבבים שעועית; חום דרך. מערבבים בתרד; להסיר מן החום.
מחלקים תערובת שעועית בין טורטיות.
מפזרים גבינה. מקפלים קצה אחד של כל טורטייה על 1 אינץ ' מעל מילוי; לקפל את הצדדים ימינה ושמאלה על קצה מקופל, חופפים. מקפלים הנותרים סוף למטה.