שעועית וערימת גבינה
שעועית וערימת גבינה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 607 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 20 מעריצים. גשו לסופר וקנו שעועית, שעועית, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו שעועית וערימת גבינה, מחסנית פולנטה עם סלט שעועית חיל הים, ו שעועית לבנה מתובלת, כרוב וערימת ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול. באמצעות תחתית המחבת כמדריך, טורטיות לקצץ להתאים בתוך מחבת.
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים בצל, פלפל ושום בשמן 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז. מערבבים תירס, שעועית שחורה ושעועית כליות. לבשל 2 דקות יותר.
מוסיפים רוטב טאקו, מערבבים עד שהירקות מצופים. מתבלים במלח ופלפל.
מקום 1 טורטיה בחלק התחתון של מחבת springform; מפזרים 1/4 כוס הגבינה. למעלה עם שליש מתערובת השעועית; מפזרים עוד 1/4 גבינות. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם טורטייה הרביעית הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים 20 עד 25 דקות או עד מחומם ביסודיות גבינה נמס.
מפזרים עלי כוסברה ובצל ירוק. הסר בזהירות את צד המחבת.
חותכים מחסנית לתוך טריזים.
מגישים עם ממרח אבוקדו ושמנת חמוצה.