שעועית ורודה, קינואה, ומרק תרד
שעועית ורודה, קינואה, ומרק תרד דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גזר גמדי, שעועית ורודה, טבעי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר מאוד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מעולה. נסו שעועית ורודה ומרק חזיר, תרד, פול ועוגות קינואה, ו שעועית שחורה בוריטוס קינואה תרד # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר מרק גדול.
מוסיף את הבצל ואת sauté על אש בינונית נמוכה עד שקוף.
מוסיפים את הגזר והשום, וממשיכים לטגן עד שכולם זהובים, כ 5 דקות.
מוסיפים 6 כוסות מים, ואחריו קוביות מרק, עגבניות, קינואה, שעועית ותבלינים. להביא לרתיחה מהירה, ואז לכסות ומבשלים בעדינות במשך 15 עד 20 דקות, או עד קינואה הוא מכרז.
מוסיף את התרד וכיסוי. מבשלים רק דקה או שתיים, עד שהוא נבול, ואז מערבבים פנימה. התאם את העקביות עם קצת יותר מים אם המרק צפוף מדי; מתבלים במלח ופלפל ומגישים.