שעועית ושעורה מרק: Minestra di Fagioli
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק שעועית עם שעורה, מרק שעועית ושעורה, ו מרק שעועית ושעורה.
הוראות
בסיר מלאי גדול, לשלב את השעועית, ירקות, עשבי תיבול, שום, ומים 1 ליטר. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים, מכוסה, על חום נמוך מאוד במשך 1 שעה.
בינתיים, לשטוף את השעורה ומניחים במחבת גדולה עם פנצ ' טה, ופלפל לפי הטעם. מכסים עם 1 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השעורה למרק השעועית ומבשלים עוד 1 שעה, עד שהשעורה רכה מאוד.
לטעום את המרק ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם.
טפטוף מנות בודדות עם שמן זית.
מרכיבים
1קטןגזר, קצוץ בערך1גבעול סלרי, קצוץ בערך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית בורלוטי יבשה, ספוג במשך 8 שעות, סחוט ושטוף1עלה דפנה טרי2עלי מרווה טריים1שן שום3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, קצוץ בערך4sprigsפטרוזיליה איטלקית1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעורה פנינה1( חצילים)תפוחי אדמה, קצוצים בערך1רוזמרין טרי sprig6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פנצ'טה או בייקון, קצוץ דק