שעועית טובה יותר מאשר אפויה עם טריזים מתובלים
אם יש לך אבקת צ'ילי קלה, סוכר, שעועית שעועית במים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 92%. פלחי שום חריפים אפויים, שעועית לא אפויה מתובלת, ו שעועית אפויה מתובלת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
עבור הפרוסות, מערבבים את הקמח, קאיין ועשבי תיבול (אם משתמשים), מוסיפים קצת מלח ופלפל, ואז לזרוק עם תפוחי אדמה ושמן עד מצופה היטב. עצה לתוך פח צלייה, ואז אופים במשך כ 35 דקות עד פריך מבושל דרך.
בינתיים, מחממים את השמן במחבת שאינה מקל, ואז מטגנים בעדינות את הבצל והבייקון יחד במשך 5-10 דקות עד הבצל מתרככים ופשוט מתחילים להפוך זהב. מערבבים את הסוכר, עגבניות, מלאי ותבלינים לפי הטעם, ואז מבשלים את הרוטב במשך 5 דקות.
מוסיפים את השעועית, ואז מבשלים עוד 5 דקות עד שהרוטב התעבה.