שעועית ירוקה דרומית
אם יש לכם מלח ופלפל, שום, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. , שהוא מוצק. נסו שעועית ירוקה דרומית, שעועית ירוקה דרומית, ו שעועית ירוקה בסגנון דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון הקצוץ במחבת, ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד להשחים באופן שווה, 8 עד 10 דקות.
מסננים את חתיכות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
ממיסים את החמאה במחבת עם מכסה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הבייקון מבושל, שעועית ירוקה, תפוחי אדמה, שום, מרק עוף. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה עד השעועית הירוקה הם מכרז, על 10 דקות.
מפזרים חומץ, מלח ופלפל, ומגישים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ויינגוט וילי שייפר גראקר דומפרובסט ריזלינג ספטלזה מספר 5 עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5