אם יש לכם מלח ופלפל, שום, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. , שהוא מוצק. נסו שעועית ירוקה דרומית, שעועית ירוקה דרומית, ו שעועית ירוקה בסגנון דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבייקון הקצוץ במחבת, ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד להשחים באופן שווה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים את חתיכות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
ממיסים את החמאה במחבת עם מכסה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הבייקון מבושל, שעועית ירוקה, תפוחי אדמה, שום, מרק עוף. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה עד השעועית הירוקה הם מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
בייקון מבושל
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ויינגוט וילי שייפר גראקר דומפרובסט ריזלינג ספטלזה מספר 5 עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.