שעועית ירוקה ואספרגוס טמפורה
אם יש לך שעועית, סודה, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: שעועית ירוקה וטמפורה שיטאקה עם מיונז פונזו, ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, ו סלט אספרגוס שעועית ירוקה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן צמחי כדי למלא את המחבת על 1/3 של הדרך.
חום מעל חום בינוני עד מדחום עמוק, מוכנס בשמן, מגיע 375 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם יהיה חום בכ 2 דקות.)
בעוד השמן מתחמם, בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מוסיף את סודה ושמן שומשום. מערבבים עד רק בשילוב ועדיין גבשושי.
טובלים את הירקות בבלילה ומטגנים, 3 או 4 בכל פעם, עד שהבלילה זהובה ופריכה, כ -60 עד 70 שניות.
מסדרים את הירקות על מגש ומגישים את רוטב הסויה לצד כרוטב טבילה.