שעועית ירוקה ואפונה שלג מוקפצת
שעועית ירוקה ואפונה שלג מוקפצת עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, שמן שומשום, זנגביל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 29 דקות. מתכונים דומים: שעועית שחורה עוף מוקפץ עם אפונה שלג וגזר, עגל מוקפץ עם אפונה שלג ויורה אפונה שלג, ו בקר וברוקולי מוקפץ.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף עד מעורבב.
חום שמן צמחי במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שעועית ירוקה ובצל; מבשלים, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות או עד שעועית הם פריך רך משחימים קלות.
מוסיפים אפונה שלג ורצועות פלפל; מבשלים 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים תערובת רוטב סויה עם מקצף, ויוצקים מעל ירקות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה.
מפזרים זרעי שומשום, וזורקים בעדינות למעיל.