שעועית ירוקה וסלט פטה
. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-35 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: שעועית ירוקה וסלט פטה, שעועית ירוקה סלט פטה, ו שעועית ירוקה, אגוז, וסלט פטה.
הוראות
חותכים דק את הבצל ומניחים למסננת מעל הכיור.
מוסיפים את השעועית הירוקה הנקייה לסיר גדול של מים רותחים ומרתיחים עד למכרז פריך (כ 4 דקות). כאשר השעועית נעשית, לנקז את המים לתוך המסננת כדי לבשל מעט את הבצל. מיד לשטוף את כל במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
עבור ההלבשה: בקערה גדולה, להקציף יחד את השום, חומץ יין אורז, חומץ סיידר, שמן, סוכר, מלח, פלפל, רוטב חם ורוטב ווסטרשייר.
מוסיפים שעועית, בצל וגבינה ומערבבים עד בשילוב.
מניחים במיכל לא מגיב ומקררים לפחות 4 שעות. תהנו!