שעועית ירוקה ותבשיל הודו
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? שעועית ירוקה ותבשיל הודו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, מים, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 ° F. בסיר 2 ליטר, מערבבים טורקיה, שעועית ירוקה, מרק ו 1/3 כוס חלב. מבשלים מעל חום בינוני 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת חמה.
הפוך פירה במיקרוגל לפי הוראות על תיבת באמצעות מים, הנותרים 2/3 כוס חלב, חמאה, מלח ומערבבים פירה.
הסר תערובת טורקיה מחום. מערבבים בגבינה עד מומס.
יוצקים לתוך תבשיל ungreased 2 ליטר. למעלה עם פירה.
מפזרים בצל; אופים 3 עד 5 דקות יותר או עד שהתערובת מבעבעת ובצל חמים.