שעועית ירוקה ותבשיל פטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית ירוקה & תבשיל פטריות בר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת פרמזן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרוב ניצנים, שעועית ירוקה & פטריות בר לטגן, שעועית ירוקה ותבשיל פטריות, ו תבשיל פטריות שעועית ירוקה.
הוראות
בסיר מעל חום בינוני גבוה, להביא חלב עלה דפנה כמעט לרתיחה. בינתיים, בסיר אחר על חום בינוני, להמיס 1/4 כוס חמאה.
מוסיפים קמח לחמאה ומבשלים, מקציפים כל הזמן, במשך 2 דקות.
הסר עלה דפנה מחלב; לאט להוסיף חלב לתערובת חמאה, לטאטא כל הזמן. מערבבים חרדל, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, על 5 דקות.
הסר מהחום; להוסיף גבינת צ ' דר ומערבבים עד גבינה מותכת. מקפלים שעועית ירוקה ופטריות; מעבירים לתבשיל חמאה 2 ליטר. ממיסים את שאר החמאה; זורקים עם פירורי לחם.
מפזרים גבינת פרמזן ופירורי לחם על תבשיל.
אופים, חשוף, ב 350 מעלות במשך 50 דקות, או עד מבעבע וזהב.