שעועית ירוקה חנוקה דרומית היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. לכו לחנות ותביאו 6 בייקון, פלפל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה חנוקה, שעועית ירוקה חנוקה II, ו שעועית ירוקה חנוקה עם תפוחי אדמה חדשים.
הוראות
1
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מבשלים סלרי והבא 3 מרכיבים בטפטופים חמים במחבת מעל חום בינוני-גבוה 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים עגבניות ו 6 מרכיבים הבאים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד שעועית מכרז. מערבבים בבייקון.
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.