קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מטבחיםאסייתי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית ירוקה חריפה ובשר חזיר, בסגנון אסייתי

שעועית ירוקה חריפה ובשר חזיר, בסגנון אסייתי
אם אתה רוצה להוסיף עוד אסיה מתכונים לקופסת המתכונים שלך, שעועית ירוקה חריפה ובשר חזיר, בסגנון אסייתי עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 237 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, רוטב שום צ'ילי אסייתי, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 29 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שעועית ירוקה מתוקה וחריפה בסגנון אסייתי, השעועית הירוקה הטובה ביותר בסגנון אסייתי, ו חריף אסיה שעועית ירוקה.

הוראות

1
מחממים 2 כוסות שמן צמחי בווק גדול או במחבת צדדית עמוקה ל -375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס). מוסיפים בזהירות את השעועית לשמן החם ומטגנים תוך ערבוב מדי פעם עד שהשעועית שלפוחית, 3 עד 5 דקות. טובלים את השעועית מהשמן בעזרת מסננת, ושוטפים אותם במהירות במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
הסר את השמן מהווק, אך אל תנגב את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מחממים 1 כף שמן צמחי בווק על אש בינונית, ומערבבים פנימה את השום, הג ' ינג ' ר והבצל הירוק. מבשלים ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות, ומערבבים פנימה את החזיר הטחון. מבשלים ומערבבים את החזיר, שוברים אותו כשהוא מתבשל, עד שהוא כבר לא ורוד, כ -4 דקות. מערבבים פנימה את רוטב השום הצ ' ילי, מרק העוף ורוטב הסויה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף פרוסות, סחוטותטבעות פלפל חריף פרוסות, סחוטות
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
חזיר טחוןחזיר טחון
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מערבבים את עמילן התירס עם המים בקערה קטנה, מערבבים לתערובת החזיר ומניחים להתבשל עד שהרוטב מסמיך, 1 עד 2 דקות. מערבבים בעדינות את השעועית הירוקה לרוטב החזיר,מחממים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי באסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. בודגה נורטון ברוט רוזסי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
בודגה נורטון ברוט רוז
בודגה נורטון ברוט רוז
ניחוחות עזים של פירות אדומים, תותים ואוכמניות. צעיר, טרי. נעים עם גימור ארוך.