שעועית ירוקה כבושה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם שמיר עשב, מלח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית ירוקה כבושה, שעועית ירוקה כבושה, ו שעועית ירוקה כבושה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים שעועית ירוקה כדי להתאים בתוך צנצנות שימורים ליטר.
מניחים שעועית ירוקה באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, ולכסות. מבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, במשך 3 דקות. לצלול שעועית לתוך מי קרח.
לארוז את השעועית לתוך ארבע צנצנות ליטר חם, מעוקר.
מקום 1 שום שן 2 sprigs שמיר עשב בכל צנצנת, נגד הזכוכית.
מוסיפים 1 כפית מלח לכל צנצנת.
בסיר גדול מעל חום גבוה, להביא חומץ ומים לרתיחה.
להתאים את הצנצנות עם מכסים וטבעות ולעבד במשך 10 דקות באמבט מים רותחים.