שעועית ירוקה מוקפצת בעטיפות טורטייה
צריך תוספת טבעונית? שעועית ירוקה מוקפצת בעוטפת טורטייה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב צ'ילה-שום, שמן שומשום קלוי, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו שעועית ירוקה מוקפצת, שעועית ירוקה מוקפצת, ו שעועית ירוקה מוקפצת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את המים עם סוכר, סאקה, מיסו, רוטב סויה, חומץ, קורנפלור ורוטב צ ' ילה-שום.
מחממים מחבת גדולה ועמוקה במשך 2 דקות.
מוסיפים את השמן והחום עד לעישון.
מוסיפים את השעועית הירוקה ואת הבצל הירוק ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד רק רך משחימים כתמים, על 6 דקות. מערבבים את תערובת הרוטב, מוסיפים אותו לשעועית ומביאים לרתיחה. מבשלים עד הרוטב מבריק מעט מעובה, על 1 דקה. מערבבים בשמן השומשום.
מעבירים את השעועית למגש ומקשטים עם זרעי שומשום.
מגישים עם טריזי טורטיה לעטיפה.