קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

שעועית ירוקה מוקפצת עם סויה, שאלוט, זנגביל, שום וצ'ילה

שעועית ירוקה מוקפצת עם סויה, שאלוט, זנגביל, שום וצ'ילה
שעועית ירוקה מוקפצת עם סויה, שאלוט, זנגביל, שום וצ'ילה דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 77 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, שאלוט, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו שעועית ירוקה עם שאלוט פריך, צ'ילה, נענע, תירס גריסים פולנטה עם שעועית ירוקה איטית, קרמיני, ושאלוט, ו שעועית ירוקה מוקפצת וכרוב ניצנים עם צ'ילה ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הכן את scallion לקשט: דק לחתוך את הבצל הירוק על זווית ושחרר אותם לתוך קערה גדולה עם קרח ומים - זה יגרום את החוטים בצל ירוק להתכרבל יפה כך שהם נראים כמו סרטים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
לשטוף שעועית ירוקה תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
4
חותכים את הקצוות שורש ולהשליך. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את השעועית ואת blanch עד ירוק בהיר, על 2 דקות. הלם במי קרח ואז לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים ווק גדול מעל חום גבוה.
7
מוסיפים את שמן הבוטנים, ואז מוסיפים את שאלוט, שום, ג ' ינג 'ר וצ' ילה. מערבבים את התערובת סביב כך שהוא צ ' יפס בשמן מקבל ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיף את השעועית הירוקה ולזרוק כמה פעמים כדי מעיל הכל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
9
לטגן במשך כמה דקות כך השעועית לקבל קרמליזציה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את רוטב הסויה ומבשלים במשך 1 עד 2 דקות נוספות; השעועית עדיין צריכה להיות נחמדה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
11
העברה למגש גדול ומקשטים עם תלתלי בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך