שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות ובזיליקום מוגש עם צ'יפס פרמזן
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. אם יש לך חמאה, שעועית, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות ובזיליקום מוגש עם צ'יפס פרמזן, שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות ופרמזן פריך, ו שעועית ירוקה מטוגנת עם פלפלים ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את השעועית הירוקה בסיר גדול של מים רותחים עד רק פריך במכרז, על 3 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים.
ממיסים את החמאה והשמן במחבת כבדה וגדולה על אש בינונית.
מוסיף את שאלוט ושום ו לטגן עד במכרז, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מוסיפים את השעועית ומבשלים עד המיצים להתאדות ואת השעועית הם כמעט רך, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. מערבבים ביין ובזיליקום. מבשלים 2 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
יוצקים כף גדושה של פרמזן על סיליקון או קלף מצופה תבנית אפייה לטפוח קלות. גיליון אפיית סיליקון מומלץ מאוד. חזור עם הגבינה הנותרת, ריווח כפות על 1/2 אינץ ' זה מזה.
אופים במשך 3 עד 5 דקות או עד זהב פריך. מגניב.