קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות ובזיליקום מוגש עם צ'יפס פרמזן

שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות ובזיליקום מוגש עם צ'יפס פרמזן
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. אם יש לך חמאה, שעועית, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות ובזיליקום מוגש עם צ'יפס פרמזן, שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות ופרמזן פריך, ו שעועית ירוקה מטוגנת עם פלפלים ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את השעועית הירוקה בסיר גדול של מים רותחים עד רק פריך במכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
ניקוז היטב; להפריש.
5
ממיסים את החמאה והשמן במחבת כבדה וגדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיף את שאלוט ושום ו לטגן עד במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
8
מוסיפים את השעועית ומבשלים עד המיצים להתאדות ואת השעועית הם כמעט רך, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. מערבבים ביין ובזיליקום. מבשלים 2 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
באזיל!באזיל!
שעועיתשעועית
ייןיין
9
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
יוצקים כף גדושה של פרמזן על סיליקון או קלף מצופה תבנית אפייה לטפוח קלות. גיליון אפיית סיליקון מומלץ מאוד. חזור עם הגבינה הנותרת, ריווח כפות על 1/2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
אופים במשך 3 עד 5 דקות או עד זהב פריך. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור