שעועית ירוקה מטוגנת בייקון
שעועית ירוקה מטוגנת בייקון עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, מלח כשר, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו שעועית ירוקה צרפתית / שעועית ירוקה, סלט עגבניות ובזיליקום, שעועית ירוקה עם בייקון וחומוס, ו טומטילו-בשר חזיר מטוגן עם שעועית לבנה ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מעיל מחבת צדדית ישרה גדולה בקלילות עם שמן זית.
מוסיפים את הבייקון, פתיתי שום ופלפל אדום ומביאים לחום בינוני. מבשלים עד הבייקון קיבל חום ופריך ויש לו לשחרר את רוב השומן. כאשר השום הופך חום זהוב מאוד ארומטי, להסיר ולהשליך. הם הגשימו את ייעודם בשום.
מוסיפים את הפטריות למחבת הבייקון, מתבלים במלח, לפי הטעם ומבשלים עד שהם מתרככים, בערך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השעועית ואת ציר העוף, מתבלים במלח, לפי הטעם, מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 40 עד 45 דקות. אם הנוזל מפחית יותר מדי במהלך זמן הבישול, להוסיף מים כדי לפצות את ההבדל.
הסר את המכסה ומבשל עד שכמעט כל הנוזל מצטמצם. כאשר נעשה את השעועית צריך להיות רך מאוד, כמעט מתפרק ומאוד טעים.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.