שעועית ירוקה מטוגנת יבשה מתוך ספר הבישול הסיני
המתכון שעועית ירוקה מטוגנת יבשה מ ' ספר הבישול הסיני מוכן בערך 30 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל סיני. זה מנות ראשונות יש 171 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 372 אוהדים. אם יש לך שום, יין אורז, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ספר הבישול הסיני דן מיאן, מרק טיפות ביצים ' The Chinese Takeout Cookbook, ו Chow Mein עוף מ ' ספר הבישול משלוח אוכל הסיני (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים את השעועית הירוקה ומייבשים אותם ביסודיות; אפילו כמות קטנה של מים תגרום לשמן בווק לירוק.
חותכים את השעועית לאורכים 2 אינץ'.
הכן את הרוטב: בקערה קטנה, מערבבים יחד את יין האורז, רוטב שעועית צ ' ילי, שמן שומשום, סוכר ומלח עד שהסוכר מומס. תניח בצד.
לחמם ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה עד חרוז של מים רוחש מתאדה במגע.
מוסיפים את שמן הבוטנים ומערבלים למעייל את הקרקעית.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומטגנים, שומרים על השעועית נעה ללא הרף, במשך 5 עד 6 דקות, או עד שהחצאיות מתחילות לבעבע והשעועית נבולה. לכבות את החום, להסיר את השעועית הירוקה, ולהניח בצד על צלחת מרופדת מגבות נייר.
הסר את כל אבל 1 כף שמן לחמם את ווק.
מוסיפים את הצ 'ילי, פלפל סצ' ואן, שום, זנגביל, בצל ירוק ומערבבים ומטגנים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים למשך כדקה נוספת, עד שהפטריות השחימו והתחילו להתבשל.
תוסיף את הרוטב. להחזיר את השעועית הירוקה לווק ומערבבים למשך כדקה נוספת.
מעבירים לצלחת ומגישים חם.