שעועית ירוקה סצ'ואן
שעועית ירוקה סצ'ואן היא ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 108 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. 98 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב הויסין, שמן שומשום, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שעועית ירוקה סצ'ואן, שעועית ירוקה סצ'ואן, ו שעועית ירוקה סצ'ואן.
הוראות
לתנור הולנדי בינוני, להוסיף 2 כוסות שמן קנולה וחום ל 350 מעלות F.
במחבת בינונית על חום בינוני, להוסיף 1 כף שמן.
מוסיפים ג ' ינג ' ר וטחון במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה או עד שהוא הופך חום בהיר; מוסיפים במהירות רוטב סויה, רוטב צ ' ילי, חומץ יין אורז, הויסין, מירין, שמן שומשום וכוסברה.
מטגנים את השעועית הירוקה בשמן הקנולה למשך כ-45 שניות, או עד שהשעועית הופכת לירוק כהה.
הסר, זן, ולהוסיף לרוטב. לזרוק ומקשטים עם בוטנים ופטרוזיליה.