שעועית ירוקה עם אגוזי מלך, חמוציות וגבינה כחולה
שעועית ירוקה עם אגוזי מלך, חמוציות וגבינה כחולה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת התוספות שלכם. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא גלוטן, צמחוני אובו-לקטו הזה, והפרימיטיבי הזה מכיל 193 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. לכו לחנות וקנו פלפל, שעועית ירוקה, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנה היום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -25 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו מתאבן אנדיב עם גבינה כחולה, חמוציות מיובשות ואגוזי מלך , שעועית ירוקה עם אגוזי מלך קלויים וחמוציות מתוקות , וגבינת עיזים טרייה של צ'ברי עם חמוציות מיובשות ואגוזי מלך .
הוראות
מבשלים את השעועית הירוקה בסיר גדול עם מים רותחים עם מלח עד שהיא רכה-פריכה, 3 דקות.
מוציאים את השעועית הירוקה מהמים הרותחים, רוקנים תחת מים קרים במשך מספר דקות כדי לעצור את הבישול, ולאחר מכן מסננים ומייבשים היטב.
טורפים יחד את שמן האגוזים, החומץ וחרדל דיז'ון בקערה קטנה. מוסיפים את המלח והפלפל.
מוסיפים את השעועית הירוקה הקרירה לקערה גדולה, מערבבים פנימה את אגוזי המלך, החמוציות והשאלוט ומזלפים פנימה את הוויניגרט.
מניחים על מגש או צלחת הגשה ומפזרים את הגבינה הכחולה.