שעועית ירוקה עם זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית ירוקה Gingered. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם פלפל, שיני שום, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו שעועית ירוקה עם זנגביל, שעועית ירוקה עם זנגביל, ו שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ aka שעועית ירוקה מלוכלכת (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה במי קרח. בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את השעועית עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מסננים את השעועית ומעבירים אותם למי הקרח כדי להתקרר.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 30 שניות. מערבבים את זנגביל הקרקע ופלפל אדום כתוש, ולאחר מכן מוסיפים את השעועית. מתבלים במלח ומטגנים עד שהשום משחימים קלות והשעועית רכה, 2 עד 3 דקות.
מעבירים את השעועית למגש ומגישים.