שעועית ירוקה עם רוטב חרדל ושקדים קלויים
שעועית ירוקה עם רוטב חרדל ושקדים קלויים עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לכם קמח, חרדל דיז'ון, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית ירוקה מוקפצת עם שקדים קלויים, שעועית ירוקה עם לימון ושקדים קלויים, ו שעועית ירוקה עם שקדים קלויים ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 Tbs. של חמאה במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים, מטלטלים מחבת מדי פעם, עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
לזרוק בצל על סדין עוגיות גדול.
מוסיפים שעועית ירוקה, 3/4 כוס מים כפית קטנה מלח למחבת לא רחוצה. הפעל חום גבוה; לכסות ולבשל עד גחליליות של אדים לברוח סביב המכסה. קבע טיימר במשך 5 דקות; לבשל עד ירוק בהיר אבל במכרז.
שעועית ניקוז; להעביר גיליון עוגיות עם בצל להתפשט כדי להתקרר. (ירקות מקוררים ניתן לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולהניח בצד בטמפרטורת החדר עד 4 שעות קדימה.)
חלב מיקרוגל, מרק עוף וחרדל בכוס מדידה מסוג 1 ליטר עד מהביל.
חום שנותר 2 Tbs. של חמאה במחבת.
לטאטא בקמח, ולאחר מכן תערובת חלב חם, עד חלקה ומבשל. (רוטב יכול להיות מורכב עד 4 שעות קדימה: לכסות את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק, כדי למנוע עור להרכיב, ומקרר; לחזור רתיחה לפני שתמשיך.)
מוסיפים שעועית ובצל; מבשלים עד שהרוטב עבה מספיק כדי להיצמד, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים לקערת הגשה, מפזרים שקדים קלויים ומגישים מיד.