קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות55
מגזין

שעועית ירוקה קלויה, בצל אדום וסלט סלק

שעועית ירוקה קלויה, בצל אדום וסלט סלק
שעועית ירוקה קלויה, בצל אדום, וסלט סלק נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם שעועית דקה, סלק, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלק קלוי וסלט בצל אדום, הדר כבוש בצל אדום וסלט סלק זהוב עם שעועית ירוקה, ו סלק שעועית ירוקה וסלט פיסטוק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. לעטוף סלק בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים ישירות על מתלה תנור. צלי עד רך כאשר פירסינג בסכין, על 1 שעה. סלק מגניב. פיל ורבע סלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
העברה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים 2 כפות שמן זית, 2 כפיות טימין, מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
ספריי 2 גליונות אפייה גדולים עם ריסוס nonstick. מחלקים טריזי בצל בין דפי אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מברשת בצל משני הצדדים עם 2 כפות שמן; מפזרים 4 כפיות טימין, מלח ופלפל. מסדרים בצל לקצץ בצד למטה וצולים עד חום זהוב בתחתית, על 10 דקות. הפוך בצל. צולים עד חום זהוב ומכרז, כ -10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
7
העברה לקערה גדולה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מחלקים שעועית ירוקה בין אותם גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
שעועית רסס עם הנותרים 2 כפות שמן זית, 1/4 כוס מים, ו 2 כפיות טימין.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
מפזרים מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר כסף וצלי עד כמעט פריך במכרז, על 14 דקות. לחשוף ולהמשיך לצלות עד המים מתאדים שעועית הם פריך במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
מעבירים לקערה עם בצל. (סלק, בצל, שעועית ירוקה ניתן להכין 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
13
טפטוף בצל שעועית ירוקה עם חומץ בלסמי; לזרוק מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. למעלה עם סלק ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל