שעועית ירוקה קלויה, בצל אדום וסלט סלק
שעועית ירוקה קלויה, בצל אדום, וסלט סלק נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם שעועית דקה, סלק, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלק קלוי וסלט בצל אדום, הדר כבוש בצל אדום וסלט סלק זהוב עם שעועית ירוקה, ו סלק שעועית ירוקה וסלט פיסטוק.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לעטוף סלק בחוזקה בנייר כסף.
מניחים ישירות על מתלה תנור. צלי עד רך כאשר פירסינג בסכין, על 1 שעה. סלק מגניב. פיל ורבע סלק.
מוסיפים 2 כפות שמן זית, 2 כפיות טימין, מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
ספריי 2 גליונות אפייה גדולים עם ריסוס nonstick. מחלקים טריזי בצל בין דפי אפייה מוכנים.
מברשת בצל משני הצדדים עם 2 כפות שמן; מפזרים 4 כפיות טימין, מלח ופלפל. מסדרים בצל לקצץ בצד למטה וצולים עד חום זהוב בתחתית, על 10 דקות. הפוך בצל. צולים עד חום זהוב ומכרז, כ -10 דקות יותר.
מחלקים שעועית ירוקה בין אותם גיליונות אפייה.
שעועית רסס עם הנותרים 2 כפות שמן זית, 1/4 כוס מים, ו 2 כפיות טימין.
מפזרים מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר כסף וצלי עד כמעט פריך במכרז, על 14 דקות. לחשוף ולהמשיך לצלות עד המים מתאדים שעועית הם פריך במכרז, על 5 דקות.
מעבירים לקערה עם בצל. (סלק, בצל, שעועית ירוקה ניתן להכין 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
טפטוף בצל שעועית ירוקה עם חומץ בלסמי; לזרוק מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. למעלה עם סלק ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.