שעועית ירוקה שמנת ומרק תפוחי אדמה
שעועית ירוקה שמנת ומרק תפוחי אדמה נטול גלוטן, מרק. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. . גשו לסופר וקנו חתיכות בייקון, שעועית, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז קרמי, ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז קרמי, ו תפוחי אדמה בקר ומרק שעועית ירוקה.
הוראות
מניחים את השעועית הירוקה לתוך סיר עם מספיק מים כדי לכסות.
מוסיפים את סודה לשתיה למים; מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום למדיום ומבשלים עד שהפולים הירוקים כמעט רכים, 7 עד 10 דקות.
מסננים את המים מן השעועית הירוקה; להפריש.
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול עם מים מלוחים מספיק כדי לכסות; להביא לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ולהמשיך לבשל עד רך כמעט, על 20 דקות.
הסר מהחום, אבל לא לנקז את המים מן הסיר.
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבצל ואת חתיכות הבייקון בחמאה המומסת עד הבצלים רכים ושקופים, 5 עד 7 דקות; מוסיפים לסיר הגדול עם תפוחי האדמה, יחד עם הקרם של מרק עוף וחלב; מערבבים עד חלקה.
הוסף את השעועית הירוקה. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הסיר הגדול על אש נמוכה ומבשלים את המרק בבישול עד חם והטעמים התמזגו, כ -30 דקות.