שעועית ירוקה, תרד וסלט סלק
שעועית ירוקה, תרד, וסלט סלק הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, עלי תרד תינוק, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק שעועית ירוקה וסלט פיסטוק, שעועית ירוקה קלויה, בצל אדום וסלט סלק, ו סלט ירוק תרד וסלק עם ויניגרט גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
צ 'אר צ' יילס ישירות מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר 10 דקות. פיל, זרע, וקוצצים בצ ' ילי גס.
מערבבים צ ' ילי, מיץ תפוזים, שמן, חומץ ושום בבלנדר. תערובת עד תערובת חלקה ועבה. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. כיסוי; צמרמורת עד ההלבשה קר, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מחממים תנור ל 204°. לעטוף כל סלק בחוזקה בנייר כסף; מניחים ישירות על מתלה תנור. סלק צלוי עד רך כאשר פירסינג עם סכין, על 50 דקות. לפתוח סלק להתקרר לחלוטין, ואז לקלף. סלק באח גס לתוך קערה בינונית. לזרוק עם מיץ ליים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה.
מבשלים שעועית ירוקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
ניקוז; להעביר קערה גדולה של מי קרח להתקרר.
לזרוק שעועית ירוקה, תרד, בצל, צנוניות בקערה גדולה עם מספיק רוטב למעיל. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים סלט בין צלחות; העליון עם סלק.