שעועית לבנה וטאקו תרד
שעועית לבנה וטאקו תרד יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך שיני שום, עגבניות, פלפל חלפיניו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שעועית לבנה וסלטים תרד, שעועית לבנה ופיצת תרד, ו מרק תרד שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל פרוס, ומטוגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום למחבת; לטגן 30 שניות. מערבבים שעועית 1/4 כפית מלח; לבשל 1 דקה.
מוסיפים תרד למחבת; מבשלים 1 דקה או עד נבלי תרד ושעועית מחוממים היטב.
מערבבים עגבניות, בצל קצוץ, כוסברה, מיץ ליים, 1/8 כפית מלח, ו jalapeo בקערה קטנה. טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. סדר תערובת שעועית 1/3 כוס במרכז כל טורטייה. למעלה כל טאקו עם 3 כפות תערובת עגבניות וכ-1 כף גבינה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.