שעועית לבנה מזרח תיכונית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית לבנה המזרח התיכון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 135 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם רוטב פימנטו, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. נסו אורז מזרח תיכוני עם שעועית שחורה וחומוס, שעועית ירוקה מתובלת במזרח התיכון עם שמן זית ועגבניות (loubieh bil Zayt), ו פיצה מזרח תיכונית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר איטי לשלב את השעועית, רסק עגבניות, רוטב פימנטו, שום, בצל, כמון, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל.
מערבבים עד השעועית מצופה.
יוצקים במרק בשר, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות לחלוטין את השעועית.
מכסים, ומבשלים על גבוה במשך 6 שעות, או עד השעועית הם מכרז והנוזל מעובה. זה לא צריך להיות רך.