קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

שעועית לבנה מזרח תיכונית

שעועית לבנה מזרח תיכונית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית לבנה המזרח התיכון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 135 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם רוטב פימנטו, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. נסו אורז מזרח תיכוני עם שעועית שחורה וחומוס, שעועית ירוקה מתובלת במזרח התיכון עם שמן זית ועגבניות (loubieh bil Zayt), ו פיצה מזרח תיכונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר איטי לשלב את השעועית, רסק עגבניות, רוטב פימנטו, שום, בצל, כמון, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מערבבים עד השעועית מצופה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
יוצקים במרק בשר, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות לחלוטין את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מכסים, ומבשלים על גבוה במשך 6 שעות, או עד השעועית הם מכרז והנוזל מעובה. זה לא צריך להיות רך.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי