שעועית לבנה מחית גבינה עם כרוב, פרמזן וביצה מטוגנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה גבינה שעועית לבנה עם כרוב, פרמזן, וביצה מטוגנת. מנה אחת מכילה 671 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו כרוב, מיץ מ 1 לימון, בצל ירוק ולבן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כרוב מוקפץ לימון פרמזן ושעועית לבנה, שעועית ירוקה פרמזן פיקנטית וכרוב, ו כרוב, פרמזן, וטארטן ביצים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים שום ומבשלים עד ארומטי, על 1 דקה.
מוסיפים שעועית, שמנת, ומים 1/2 כוס. מביאים לרתיחה, ואז מחית שעועית קלות עם מחית תפוחי אדמה.
להוסיף מים עד רופף, עקביות דמוית דייסה הוא הגיע. מערבבים גבינת צ ' דר ופרמזן ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. תתחמם.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים כרוב, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מטילים ומתערבבים לעתים קרובות, עד שנבל ומתחילים להתבשל, כ 4 דקות. מערבבים במיץ לימון ומעבירים לקערה.
חום שנותר שמן כפות במחבת מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים ביצים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהלבנים נקבעים אך החלמונים עדיין נוזליים, כ-3 דקות.
כדי לשרת, מערבבים חצי בצל ירוק בשעועית לבנה ולהתאים עקביות עם מים לפי הצורך.
מעבירים לקערות חמות, למעלה עם כרוב מוקפץ ואז עם ביצים מטוגנות.
מפזרים עם בצל ירוק הנותרים לגרר קצת פרמזן מעל.