שעועית לבנה קסולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית לבנה קסולה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 238 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לך עלי מרווה, שעועית, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קסולה של שעועית לבנה, נקניק וברווז, נקניקיות איטלקיות בסגנון קאסולה ושעועית לבנה, ו קסולה איטלקית עם נקניק ושעועית (מתכונים דומים).
הוראות
למיין שעועית ולהשליך פסולת. לשטוף שעועית, לנקז, ולשים במחבת 6-8 ליטר. יש לשטוף את משכן החזיר ולהוסיף שעועית, עם מרק ו 6 כוסות מים. הגדר מעל חום גבוה, לכסות, ולהביא לרתיחה.
בינתיים, לקלף לחתוך גזר ובצל לתוך 1/8-לקוביות 1/4 אינץ'.
מוסיפים שעועית, יחד עם זרעי חרדל, טימין, מרווה, זרעי כמון, זרע הל, וג ' ינג ' ר. כאשר רותחים, להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שעועית הם שמנת חלקה לנשוך בשר מושך בקלות מן החזיר, 2 1/2 עד 3 שעות.
הרם את hock החזיר ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי לגעת, על 8 דקות. להשליך עור, עצם, ושומן. קוצצים בשר ולחזור שעועית. מערבבים מעל חום בינוני עד אידוי, כ 5 דקות.
מסננים שעועית ולשמור נוזל. שעועית עונה לטעום עם מלח.