שעועית מזוגגת מייפל
מתכון שעועית מזוגגת מייפל יכול להיעשות בערך 7 שעות ו -45 דקות. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בייקון בשרני, סירופ מייפל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו שעועית ירוקה מזוגגת מייפל, שעועית אפויה עם בייקון מייפל מזוגג, ו דלעת מזוגגת מייפל ושעועית ירוקה עם אגוזי מלך.
הוראות
בסיר גדול, לכסות את השעועית עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ברפרוף מדי פעם, עד העורות לקלף בחזרה כאשר אתה מכה עליהם, על 1 שעה. שמור 4 כוסות של נוזל הבישול ולנקז את השעועית.
מעבירים את השעועית לתבנית אפייה בגודל 10 על 13 אינץ'. מקל את שיני בפרוסת בצל; לקנן את פרוסות הבצל, עלי דפנה ובייקון, צד שומן למעלה, בין השעועית.
בקערה, להקציף 2 כוסות של נוזל בישול שמורות עם סירופ מייפל, ווסטרשייר, חרדל יבש, 1/4 כוס הקטשופ ו 1 כפית מלח; לשפוך מעל השעועית ואופים במשך 3 שעות.
מערבבים את הנותרים 1 כפית מלח לתוך 1 כוס של נוזל הבישול; לשפוך על השעועית ואופים במשך 1 1/2 שעות יותר.
לטאטא את שאריות נוזל הבישול וקטשופ עם חרדל דיז ' ון ושופכים על השעועית.
אופים במשך 1 1/2 שעות יותר, עד השעועית משחימים עשיר.
בואו לעמוד במשך 15 דקות. השליכו את ציפורן ועלי דפנה, והגשו.