קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 10 דק.
מנות17
ציון בריאות37
מגזין

שעועית מקסיקנית מבשלת לאט

שעועית מקסיקנית מבשלת לאט
המתכון איטי בישול שעועית מקסיקנית מוכן בעוד כ-7 שעות זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו בישול איטי שעועית מקסיקנית ואורז עם בשר חזיר, בישול איטי בשר מקסיקני עם Creman סיד שעועית פינטו, ו 365 ימים של בישול איטי: עבור סירים איטיים גביני Unstuffed פגזים מקסיקניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי 4 ליטר, שעועית חום ומים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
שעועית ניקוז. ב 3-4 ליטר סיר איטי, לערבב שעועית ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 7 שעות. שעועית תחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.