שעועית פיאסטה
שעועית פיאסטה היא ללא גלוטן וללא לקטוז מתאבנים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, שום, שעועית פינטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו שעועית פיאסטה קלה, עוף פיאסטה ושעועית שחורה, ו שעועית פיאסטה שחורה ואדומה עם אורז (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את השעועית בקערה גדולה ומכסים אותם במים קרים. מניחים אותם בצד ולתת להם לספוג במשך 5 עד 6 שעות או לילה.
לנקז ולשטוף את השעועית, ולאחר מכן למקם אותם בסיר גדול.
מוסיפים את השום, ירוק, כתום ופלפלים אדומים ואת הבצל. לכסות אותם עם סנטימטר של מים, ולאחר מכן להוסיף את חזיר או בייקון. לאחר מכן להוסיף את אבקת צ ' ילי, כמון, מלח ופלפל. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להביא את התערובת לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים את השעועית עד מכרז, על 2 שעות. בדוק את רמת הנוזל בערך באמצע תהליך הבישול; אם אתה מעדיף את השעועית להיות פחות רכה, אתה יכול למצקת בערך שליש מהנוזל בישול.